Partner login

Telineet – All inclusive

Wibe Ladders - Suomi

Wibe Laddersin telinetarjonta on kehitetty kovaan pohjoismaiseen ilmastoon, mutta pakattu kuten All inclusive -lomat Bahamalle. Meidän kokonaisvaltaisten pakettiratkaisujen myötä saat kaiken mitä tarvitset – työskennelläksesi turvallisesti ja sääntöjen mukaisesti.

Jokaiseen työskentelykorkeuteen on paketti, mikä on helppo tilata. Paketti sisältää jalkalistat, teleskooppiset tukijalat ja työskentelytasot kahden metrin välein, mikä tekee telineestä turvallisen ja helposti korotettava seuraaviin korkeuksiin. Kaikki telineosat ovat saatavilla varaosina, joten voit milloin tahansa korvata osat, jotka ovat käytön, käsittelyn tai kuljetuksen aikana vahingoittuneet.

Muista, että erittäin korkeisiin korkeuksiin tarvitset teleskooppiset tukijalat. Ja jos rakennat yli 8 metriin ulkona, sinun tulee tilata erikseen lisäpainot.

5 kuormaluokka 3 – näissä malleissa

Telinevalikoimaamme kuuluu vankkoja porrastelineitä, siirettäviä rakennustelineitä ja asennustelineitä. Nämä kaikki kuuluvat kuormaluokkaan 3 ja täyttävät Wibe Ladders:n korkeat laatukriteerit. Valitse telineesi sen mukaan millä korkeudella ja kuinka kauan työskentelet ja oletko sisällä vai ulkona. Lue lisää oheisen linkin kautta, mikä telinemalli sopii tarpeillesi.

 • ST 1400

  Porrasteline on paras vaihtoehto, jos työskentelet pitkään korkealla ja sinun tarvitsee kuljettaa raskaita tai vaikeasti kannettavia tavaroita. Vakaat portaat ja syvät askelmat helpottavat tavaroiden kuljettamista ylös sekä alas. Työskentelytason korkeus sisätiloissa on 12 metriä ja ulkotiloissa 8 metriä.

  Porrasteline ST 1400
 • RT 1400 & RT 750

  Rakennusteline RT sopii hyvin korkeissa paikoissa työskentelyyn. Leveämpi malli RT 1400 antaa lisää vakautta ja työskentelytilaa. Kapeampi malli RT 750 sopii ahtaampiin paikkoihin ja sitä on helpompi kuljettaa. Työskentelykorkeus sisätiloissa on 12 metriä ja ulkotiloissa 8 metriä.

  Rakennusteline RT 1400 & RT 750
 • FT 750

  Asennusteline FT 750 on kompakti vaihtoehto, jonka vuoksi se on näppärä kuljettaa ja käsitellä. Maksimikorkeus työskentelytasolle on 5,8 metriä. Pohjaosan taittokehys helpottaa telineen rakentamista; mataliin korkeuksiin tarvitset vain kehyksen, renkaat sekä työskentelytason.

  Asennusteline FT 750
 • WHS 400

  WHS 400 on perusmallimme. Kompakti koko ja helposti taittuva pohjakehys tekevät niistä helposti käsiteltävän ja kuljetettavan.Teline koostuu 3 paketista (A, B ja C). Molemmat, A-paketti sekä B-paketti toimivat telineinä. Voit yhdistää myös kaikki kolme pakettia ja saada telineen 2,2 metrin työkorkeuteen.

  Kokoontaitettava WHS 400

kÄYTÄNNÖLLINEN JA HELPPO

Viimeisin mallimme – ST, RT ja FT –olemme työskennelleet lukuisten yksityiskohtien kanssa, jotta telineet ovat helppoja käsitellä ja käytännöllisiä. Fiksusti muotoillussa lukitusmekanismissa on liipasinkahva, jossa on tilaa kahdelle sormelle, jolloin saat enemmän voimaa lukitusmekanismin käyttöön. Iskunkestävä käpälälukitsin ei lukitu vahingossa telinettä purettaessa, joten tarvittaessa se voi odottaa kehystangon päällä.

Telinelukko

Erilaiset lukot ovat värikoodattuja, mikä auttaa erottamaan ne toisistaan. Pyörien jarrut ja kehyksien lukot, työtasot sekä luukut ovat myös värikoodattuja, joten ne ovat helposti löydettävissä ja lukittavissa.

Tason sivuprofiilien muotoilun ansiosta niistä on hyvä ottaa kiinni, kun kannat, nostat tasoa tai vedät sitä ylös telineelle.

lisää vakautta korkeuksiin

Olemme varustaneet ST- ja RT -telinemallit tukevilla ja korkeussäädettävillä 200 mm pyörillä. Nämä pyörät antavat telineelle lisää vakautta korkealla työskennellessä.

Telineissä on tukisiteet jokaisessa kehysosiossa, kahden metrin välein. Tämän ansiosta kehysosiot ovat kiinni toisissaan ja teline on erityisen vakaa.

Telineitä koskevat säädökset

Kesällä 2014 julkaistiin Arbetsmiljöverketin uudet rakennustelineitä koskevat säännökset (AFS 2013:4). Näissä säännöksissä asetetaan tarve kaksinkertaisille kaiteille ja ettei telineillä tule kiipeillä kehyksiä pitkin. Kun ostat telineen meiltä, saat mukaasi kaikki tarvittavat komponentit.

Lue lisää telineistä

Telineen valinta

Et tiedä minkä mallin valitset? Se riippuu siitä, kuinka korkealla sinun tulee työskennellä, missä työskentelet ja minkälaista työtehtävää suoritat.

Telineen valinta

Työskentele turvallisesti

Työskennelläksesi turvallisesti sinun tulee ottaa huomioon seuraavat kolme asiaa: valtse sopiva tuote, käytä sitä oikein ja tarkasta se aina ennen käyttöä.

Opi työskentelemään turvallisesti

Kysy meiltä