Partner login

Telineen valinta

Wibe Ladders - Suomi

KUINKA KORKEALLA TYÖSKENTELET?

Kaikki mallimme eivät ole hyväksyttyjä samoille korkeuksille. Alla näet maksimikorkeuden työtason korkeudelle sisätiloissa ja ulkotiloissa – voit valita tarpeillesi soveltuvat mallin. 

Telinetasojen korkeudet

Kuinka rasKAAsti ja pitkään työskentelet?

Raskaalle ja pitkälle työlle on erittäin tehokasta ja mukavaa valita malli leveällä työskentelytason pinta-alalla, katso alta mitat. Porrasteline on paras valinta, portaat helpottavat tavaroiden kantamista ja isompi luukku helpottaa kulkemista ja kuljettamista.

Työtasojen mitat

MISSÄ TYÖSKENTELET?

Luonnollisesti pienempi malli on parempi, jos työskentelet ahtaissa oloissa. Jos työskentelet epätasaisella alustalla ST- tai RT -mallimme ovat parhaita vaihtoehtoja, koska niissä on säädettävät pyörät. 

Jos työskentelet portaikossa RT 750 on parhain valinta, lisätietoja löydät asennusohjeista.

KULJETUS JA RAKENTAMINEN

Pienin malli on helpoin kuljettaa. Jos valitset porrastelineen portaat vaativat lisätilaa kuljetuksen ajaksi.

Asennustelineissä on pohjaosassa taittokehys ja sinun ei tarvitse stabilisoida telinettä matalalla korkeudella. Tämä helppottaa matalan korkeuden työskentelyä.

Telineet – All inclusive

Wibe Laddersin telinetarjonta on kehitetty kovaan pohjoismaiseen sääilmastoon, mutta pakattu kuten all inclusicve -lomat Bahamalle. Meidän kokonaisvaltaisten pakettiratkaisujen myötä saat kaiken mitä tarvitset – työskennelläksesi turvallisesti ja sääntöjen mukaisesti.

Katso 5 telinemalliamme

Telineen valinta

Et tiedä minkä mallin valitset? Se riippuu siitä, kuinka korkealla sinun tulee työskennellä, missä työskentelet ja minkälaista työtehtävää suoritat.

Telineen valinta

Kysy meiltä