Partner login

Tietoja Wibe Laddersista

Wibe Ladders - Suomi

Wibe Ladders on Pohjoismaiden johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen tikkaiden, työpukkien ja telineiden valmistaja. Olemme johtaneet luotettavien, markkinoiden korkeimpia standardeja noudattavien tikkaiden kehitystä yli 80 vuoden ajan.

Laatu ja turvallisuus ohjaavat kaikkea toimintaamme aina tuotekehityksestä ja tuotannosta toimitukseen ja lisääntyneeseen tikasturvallisuuteen työpaikoilla. Voit luottaa siihen, että olemme ajatelleet sinun turvallisuuttasi joka askeleella.

Wibe Ladders on sertifioitu ISO 9001 laadunhallintajärjestelmän mukaan ja tikkaamme testataan säännöllisesti Ruotsin teknisen tutkimuslaitoksen SP:n toimesta.

Seisomassa tikkaillaSafety in every step. TURVALLISUUTTA JOKA ASKELEELLa

Wibe Ladders valmistaa innovatiivisia tikkaita ja telineitä, joiden avulla ammattilainen voi työskennellä entistä turvallisemmin ja tehokkaammin. Meiltä saat luotettavan ratkaisun jokaiseen tehtävään.

Wibe Ladders on osa Hultafors Group -konsernia, ensiluokkaisten brändien valikoimaa, jotka pitävät ammattilaisen ajan hermolla.

Wibe Ladders tarjoaa laajan valikoiman tuoteryhmistä, jotka löytyvät oikealta.

Wibe Ladders – Osa Hultafors Group -konsernia

Wibe Ladders on ollut osa Hultafors Group -konsernia vuodesta 2007. Hultafors-konserni koostuu brändeistä kuten Hultafors, Snickers Workwear, Solid Gear Footwear ja Hellberg Safety. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen tuotevalikoiman, johon ammattilaiset voivat luottaa kaikissa tilanteissa, päivittäin.

Hultafors tarjoaa ammattilaisille käsityökaluja, kuten puukkoja, vasaroita, vatupasseja ja sorkkarautoja – jotka on kehitetty yhdessä ammattikäyttäjien kanssa. Innovatiivisia ja kestäviä työvaatteita, kuten työhousuja ja huomiovaatteita, löytyy Snickers Workwear -sivustolta. Jalkojesi suojaksi ja turvaksi Solid Gear tarjoaa mukavia turvajalkineita. Vältä melun aiheuttama kuulonalenema työssä kääntymällä Hellberg Safety -yhtiön puoleen, joka on eturintamassa aktiivisten Bluetooth-kuulonsuojaimien kehittämisessä.

Kysy meiltä