Partner login

Käsityöläisperinteitä ja robottitekniikkaa

Wibe Ladders - Suomi

Wibe Ladders aloitti toimintansa Morassa (Taalainmaan lääni/Ruotsi), mutta vuodesta 1996 toiminta on ollut Nässjössä (Jönköping/Ruotsi). Vahvan logistisen sijaintinsa vuoksi Nässjö on erinomainen paikka toimittaa tilauksia sujuvasti ja nopeasti.

Pinta-alaltaan 14 000 m2:n tehdaskiinteistössämme sijaitsee toimistoja, tuotanto- ja varastotiloja sekä testilaboratorio. Täällä yhdistyvät perinteinen käsityöläisyys ja moderniin robottitekniikkaan ja täysin automatisoituun tuotantoon.

Tänä päivänä Wibe Ladders kuuluu Hultafors Group AB:n.Tehdas Nässjössä

MAAILMAN KOVIMMAT TESTIT TIKKAILLE

Testaamme Nässjössä kaikki tuotteemme. Emme tyydy vain täyttämään eurooppalaisten viranomaisten asettamia enimmäisvaatimuksia. Meille ei myöskään riitä se, että Ruotsin tekninen tutkimusinstituutti (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, SP) testaa tuotteemme säännöllisesti voimassa olevien standardien mukaista tyyppihyväksyntää varten. Eikä se, että testaamme kuukausittain SP:n valvonnassa tuotteemme varmistuaksemme siitä, että ne pitävät sen, mitä lupaamme. Mielestämme sinun turvallisuutesi takia vaatimusten täytyy olla vieläkin korkeammalla ja tästä syystä teemme lisäksi huomattavasti viranomaisvaatimuksia rankemmat omat testimme.

Kun tikkailta vaadittava lujuus on kestää 300 kg:n kertakuorma, teemme tämän lisäksi dynaamisia testejä tarkoitukseen erityisesti suunnitellulla testauslaitteella. PROF+ -valikoimamme pukit ja pallit joutuvat kestämään 300 kg:n kuorman 100 000 kertaa. Rikkoutumatta. Tätä me kutsumme turvallisuudeksi joka askeleella.

Kysy meiltä