Partner login

Millä tasolla työskentelet?

Wibe Ladders - Suomi

MEILtä löydät ratkaisun kaikkiin korkeuksiin.

"Turvallisuus ja laatu koskevat kaikkea, mitä teemme." Kun valitset Wibe Ladders tikkaat, voit olla varma siitä, että kaikki yksityiskohdat, materiaalit ja ratkaisut on mietitty tarkasti, jotta sinun turvallisuutesi voidaan taata. Tämä ajattelutapa koskee koko valikoimaamme – tukevista rakennuspukeista ja ammattilaistikkaista telineisiin ja pelastautumistikkaisiin.

      "Kaiken tekemisemme perustana on turvallisuus ja laatu."

Turvallinen työskentely alkaa siitä, että työtehtäviin valitaan oikeat välineet. Teetkö työtä vähän maanpinnan yläpuolella vai hiukan korkeammalla? Kuljetko jatkuvasti korkeuksiin ja sieltä alas ja haluat tehdä sen mahdollisimman turvallisesti?

Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa, löydät Wibe Laddersilta luotettavan ja toimivan ratkaisun, joka auttaa sinua työskentelemään aiempaa turvallisemmin ja tehokkaammin.

Ruotsin tekninen tutkimuslaitos SP testaa säännöllisesti kaikki tuotteemme, jotta ne saavat voimassa olevien standardien mukaisen tyyppihyväksynnän. Lisäksi testaamme SP:n valvonnassa tuotteitamme jatkuvasti itse varmistuaksemme siitä, että ne todella pitävät sen minkä lupaamme.

Meille on näet tärkeintä se, että sinä tiedät meidän ajatelleen turvallisuuttasi joka askeleella.

Robert Agerskog
Product Manager, Wibe Ladders

Kysy meiltä