Partner login

MAAILMAN KOVIMMAT VAATIMUKSET EIVÄT RIITÄ MEILLE

Wibe Ladders - Suomi

Siksi testaamme vielä 99 999 kertaa.

Kuinka turvalliseksi voi tikas tulla? Emme näe siihen mitään rajoja. Emme tyydy vain täyttämään eurooppalaisten viranomaisten asettamia enimmäisvaatimuksia. Tai siihen, että Ruotsin tekninen tutkimuslaitos (SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) testaa säännöllisesti kaikki tuotteemme, jotta ne saavat voimassa olevien standardien mukaisen tyyppihyväksynnän. Tai siihen, että testaamme kuukausittain SP:n valvonnassa tuotteemme varmistuaksemme siitä, että ne pitävät sen minkä lupaamme.

Wibe Ladders testausta

Mielestämme sinun turvallisuutesi takia vaatimusten täytyy olla vieläkin korkeammalla. Tästä syystä teemme lisäksi omia testejä, jotka ovat huomattavasti viranomaisvaatimuksia kovempia. Kun tikkailta vaadittava lujuus on kestää 300 kg:n kertakuorma, teemme tämän lisäksi vielä dynaamisia testejä tarkoitukseen erityisesti suunnitellulla laitteellamme.

Prof+-valikoimamme pukit ja pallit joutuvat kestämään 300 kg:n kuorman 100 000 kertaa. Rikkoutumatta.

Tätä me kutsumme turvallisuudeksi, joka askeleella.

LUOTETTAVAT LIUKUESTEET

LUOTETTAVAT LIUKUESTEET.
Prof+-tuotteidemme liukuesteiden erityisen karkea rakenne lisää pitävyyttä ja vakautta.

Liukastumisen esto

MARKKINOIDEN PARAS LIUKASTUMISENESTO.
PROF+-työpukeissamme on suuri seisomataso, jossa on paremman turvallisuuden antava kaksisuuntainen suoja liukastumista vastaan

Vahva rakenne

VAHVA RAKENNE.
PROF+ -taso- ja askelmatikkaamme kestävät äärimmäisen hyvin kulutusta ja ovat pitkäikäisiä askelmien kaksinkertaisen kiinnityksen ansiosta.

SP:n varmistamat testit

KUUKAUSITTAISET SP:N TARKISTAMAT TESTIT.
Teemme kuukausittain omat SP:n kontrolloimat testit, jotta voimme olla varmoja siitä, että tuotteemme varmasti kestävät sen mitä lupaamme.

Kysy meiltä