Partner login

Portaat, ei ongelmaa

Wibe Ladders - Suomi

PORRASTIKKAAT 77S.

Työskentele turvallisesti portaikoissa uusilla Wibe 77S porrastikkailla. Erikseen säädettävien jalkojen ansiosta kevyet ja tilapäiset työt portaikoissa sujuvat mukavasti, turvallisesti ja nopeasti.

Wibe Ladders 77s stairwell ladderLähes joka ammatissa on toisinaan tarvetta työskennellä korkealla portaikoissa. Kevyitä ja tilapäisiä töitä varten ei ole aina tarkoituksenmukaista rakentaa telinettä, joka on kaikissa tapauksissa turvallisin vaihtoehto. Nyt Wibe tuo markkinoille ainutlaatuisen ratkaisun, joka parantaa tilapäisen porrastyöskentelyn turvallisuutta ja työskentelymukavuutta merkittävästi.

Uudet Wibe Porrastikkaat pohjautuvat suosittuun Wibe 77P ammattitasotikkaaseen. Porrastikkaissa on tukeva teräksestä valmistettu työskentelytaso, lantion korkeudelle sijoitettu työkaluhylly, vahvat sivuprofiilit sekä syvät askelmat.

Jalkojen pituus on erikseen portaattomasti säädettävissä, mahdollistaen erittäin joustavan ja turvallisen työskentelyn myös kierreportaissa ja epätasaisilla pinnoilla.

Korkealle sijoitettu työkaluhylly pitää työkalut aina kätesi ulottuvilla ja yhdessä sivuprofiilien kanssa se antaa käyttäjälle hyvän tuen ja tasapainon.

Suuri työskentelytaso ja syvät askelmat mahdollistavat mukavan ja turvallisen työskentelyasennon ja anodisoitu alumiini vähentää tahroja käsiin ja vaatteisiin.

Porrastikkaista saatavilla kaksi mallia; 3-askelmainen malli normaaleja portaikkoja varten ja 5-askelmainen malli vaativampiin korkeuksiin.

Wibe Ladders 77s stairwell ladder

"Huojuva maalaustyö portaikoissa tai epätasaisilla pinnoilla on nyt historiaa", sanoo Robert Agerskog, Tuotepäällikkö.

Julkaistu 21 heinäkuuta 2014.

Kysy meiltä