Partner login

Uudet teleskooppitikkaat

Wibe Ladders - Suomi

Valikoimamme laajentuu kahdella uudella teleskooppitikasmallilla. Kotikäyttöön soveltuva TL-malli, joka on 2,9 metriä sekä ammattikäyttöön tarkoitettu TLP-malli – kahdella eri pituudella 3,4 metriä tai 4,0 metriä.

Teleskooppitikkaat

Teleskooppisten tikkaiden suurin etu on tietenkin se, että ne ovat helppo kuljettaa sekä varastoida. Niitä säilytät helposti joko autossa tai varastossa. Toinen etu on se, että voit säätää ne haluamaasi pituuteen, joten niitä on ihanteellista käyttää myös sisätiloissa ja ahtaissa paikoissa. Kotimallin tikkailla työskentelet talossasi, puutarhassasi tai veneelläsi. Ammattitikkaat ovat täydelliset esimerkiksi huoltoteknikoille, jotka työskentelevät ahtaissa tiloissa ja joutuvat liikkumaan työtehtävissään usein.

Näiden kahden mallin ero on tikaspituudet. TLP-mallissa on tikasjalusta, mikä pienentää riskiä siitä, että tikkaat liukuvat sivuttain. Tikkaiden yläpäässä on tapit, jotka seinää vasten asettaessa mahdollistavat tikkaiden korkeimmasta puolasta kiinnipitämisen. Näissä molemmissa malleissa on kaksi eri lukitusratkaisua, joilla vähennetään työtapaturmariskien syntymistä.

TL-mallissa puolien välissä on tilaa, joka helpottaa tikkaiden käyttöä ja tikaskorkeuden määrittämistä. TLP-mallissa on ilmajousellinen lukitus, joka vähentää työtapaturmien syntymistä. Näiden kahden mallin suurin ero on, että TLP-malli sisäänvedetyssä tilassa on kompaktin kokoinen ja pienempi.

Molemmat tikasmallit ovat Euroopan standardi EN 131 mukaan hyväksyttyjä.

Julkaistu 16 huhtikuuta 2018.

Kysy meiltä