Partner login

Uudet telineet

Wibe Ladders - Suomi

Wibe Ladders telineet - helpot tilata ja käsitellä

Porras-, rakennus- ja asennustelineet Wibe Ladders - mallistosta on helppo tilata. Uudesta telinemallistosta voit tilata joko tarvitsemasi korkuisen täydellisen telinepaketin tai voit aloittaa peruspaketilla ja lisätä siihen korotusosia saavuttaaksesi haluamasi korkeuden.

Korotuspaketista löydät tarvittavat osat, kun haluat rakentaa telineesi korkeammaksi. Wibe Ladders on tehnyt sen helpoksi asiakkailleen. Täydellisessä telineessä on lavat kahden metrin välein, jalkalistat, lukittavat pyörät, siteet ja tukijalat.

Wibe Ladders telineet telinepaketit

Ammattilaiselle, joka rakentaa ja purkaa telineitään, uusi Wibe Ladders telinemallisto tarjoaa helpomman ja mukavamman tavan käsitellä telineen osia. Tasojen sivuprofiileista on helppo ottaa kiinni ja ne ovat ergonomisesti muotoiltuja, jotta lavoja on mukavampi kantaa, nostaa tai vetää ylös ja alas telineellä.

Wibe Ladders telineet käpälälukitsimetLukitusmekanismi on varustettu uudella ergonomisella muodolla. Fiksusti muotoillussa lukitusmekanismissa on liipaisinkahva. Tilaa on kahdelle sormelle, mikä maksimoi voiman ja tekee siteiden asentamisesta/pois ottamisesta helpompaa. Iskunkestävä käpälälukitsin ei lukitu vahingossa, joten tarvittaessa se voi odottaa kehystangon päällä. Selkeästi värikoodatut siteet ja tukijalat lisäävät turvallisuutta telinettä rakennettaessa ja käytettäessä.

Käytön aikainen turvallisuus on aina ykkössijalla Wibe Ladders tuotteissa – sama koskee uutta telinemallistoamme. Täydellinen teline sisältää tason rakennuskorkeuteen kahden metrin välein, jalkalistat, tukijalat ja lukittavat siteet. Siteet yhdistävät kaksi osaa limittäisesti, joka lisää turvallisuutta telinettä rakennettaessa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa ja useiden käyttäjätutkimuksen tuloksena, olemme kehittäneet erittäin kestävän mallin, joka on tehty kestämään kovia pohjoisia oloja.

Uusi telinemallisto sisältää 4 erilaista telinettä, jotka ovat kaikki hyväksyttyjä EN 1004, kuormaluokka 3, mukaan ja tyyppitestattu SP:n toimesta, SPCR 064 mukaisesti.

Wibe Ladders divider

Uusi Wibe Ladders telinemallisto sisältää seuraavat telineet:

Wibe Ladders telineet porrasteline st 1400Porrasteline ST 1400.
Lavakorkeudet 2.2 - 12.2 m
(taso 1.4 x 2,5 m).
Wibe Ladders telineet rakennusteline rt 1400Rakennusteline RT 1400.
Lavakorkeudet 2.2 - 12.2 m
(taso 1.4 x 2,5 m).
Wibe Ladders telineet rakennusteline rt 750Rakennusteline RT 750.
Lavakorkeudet 2.2 - 12.2 m
(taso 0.75 x 2,5 m).
Wibe Ladders telineet asennusteline FT 750Asennusteline FT 750.
Lavakorkeudet 1.8 - 5.8 m
(taso 0.75 x 1,8 m).

Julkaistu 08 marraskuuta 2012.

Kysy meiltä