Partner login

Uudet työtasot

Wibe Ladders - Suomi

Olemme päivittäneet työtasomme vastaamaan Euroopan standardia työtasoista EN 131-7. Uusi standardi tarkoittaa parempaa työskentelyn vakautta, ja leveät tikasjalustat lisäävät työturvallisuutta. 

Wibe Ladders

Tämän lisäksi työtasot ovat päivittyneet neljällä putoamissuojalla, jotka lisäävät työturvallisuutta sekä työskentelyn vakautta. Kaikki työtasot ovat Ruotsin "Bra arbetsmiljöval" -merkinnällä merkittyjä työtasoja. 

Valikoimastamme löytyy kolme erilaista mallia, jossa työtasojen korkeudet vaihtelevat 1–3 metriin.

Korkeussäädettävä työtaso HAP

Kun haluat lisää turvallisuutta ja työskentelymukavuutta korkeammalla, käytä tätä korkeussäädettävää työtasoa. HAP voidaan säätää neljään eri korkeuteen (100-1950 mm). Helppo laittaa toimintavalmiiksi ja siirtää pyörien avulla paikasta toiseen, myös kasaan taitettuna.

Reilut tikasjalustat, vakaa työtaso rei'itetyllä kohokuviolla lisää pitoa ja neljällä sivulla olevat putoamissuojat lisäävät työturvallisuutta.

Korkeussäädettävä työtaso HAP

Työtaso WP

Vankka ja kevyt työtaso, joka on helppo avata sekä taittaa kasaan kuljetusta ja säilytystä varten. Sopii erityisesti tilapäistöihin kuten asennustöihin, maalaukseen tai varastotyöhön. Työtasossa on kahdet pyörät, joiden avulla tasoa on helppo siirtää sekä kokoontaitettuna että avattuna. Tason pintakäsittely estää käsien ja vaatteiden värjääntymisen.

WP on alumiinirunkoinen vankka, mutta kevyt työtaso, jota on helppo säätää kolmeen eri korkeuteen.

Työtaso WP

Työtaso TMR

Kun on tarpeen seistä hieman korkeammalla, tämä tukeva työtaso on erinomainen valinta. Sopii hyvin esim. tilapäisiin asennus- ja maalaustöihin sekä varastoon. Tuotteen pintakäsittely estää käsien ja vaatteiden värjääntymisen.

Hyvin pitävä taso (490 x 600 mm) ja kaiteet lisäävät työturvallisuutta. Uudistetussa TMR-työtasossa on putoamissuoja neljällä sivulla lisäämässä työturvallisuutta ja vakautta.

Työtaso TMR

Julkaistu 14 marraskuuta 2016.

Kysy meiltä