Tietoa Wibe Laddersista

Wibe Ladders on Pohjoismaiden johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen tikkaiden, pukkien ja telineiden valmistaja. Yli 90 vuoden ajan olemme olleet etulinjassa kehittämässä luotettavia tikkaita, jotka täyttävät markkinoiden korkeimmat standardit.

Wibe Ladders on Pohjoismaiden johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen tikkaiden, pukkien ja telineiden valmistaja.Wibe Ladders on Pohjoismaiden johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen tikkaiden, pukkien ja telineiden valmistaja.

Safety in every step

Kaikki mitä teemme, perustuu laatuun ja turvallisuuteen, aina tuotekehityksestä ja tuotannosta toimitukseen ja tikkaiden turvallisuuden parantamiseen työpaikalla. Voit luottaa siihen, että ajattelemme turvallisuutta joka askeleella.

Wibe Ladders on osa Hultafors Groupia, joka tarjoaa laajan valikoiman premium-tuotteita ammattilaisille, joiden on oltava aina askeleen edellä. Tämän selustan turvin voimme laajentaa mahdollisuuksiamme ja siirtyä seuraavaan tavoitteeseemme: olla johtava tuotemerkki ja tarjota turvallisuutta joka askeleella.

Lupauksemme

Liiketoimintajohtaja Johan Fräjdin kertoo periaatteistamme ja lupauksestamme: turvallisuuden painottamisesta joka askeleella.

”Kun ostat tikkaat Wibe Laddersilta, voit olla varma yhdestä asiasta: jokainen kiinnitys, jokainen materiaali ja jokainen ratkaisu on tutkittu pienintä yksityiskohtaa myöten, ja ne on suunniteltu huolellisesti varmistamaan sinun turvallisuutesi. Tämä pätee koko kattavaan valikoimaamme tukevista työpukeista ja rakennustelineistä palo- ja pelastustikkaisiimme. Tarjoamme turvallisuutta joka tasolla.”

Mitä ”turvallinen työskentely” on?

”Turvallinen työskentely on pohjimmiltaan sitä, että valitaan oikeat välineet oikeaan työhön. Onko tarkoitus työskennellä matalalla vai vähän korkeammalla? Onko tärkeintä turvallisuus noustessa ja laskeutuessa korkealta? Olemme ottaneet huomioon jokaisen mahdollisen korkealla työskentelyyn liittyvän skenaarion kehittäessämme tuotteitamme.”

Kuinka Wibe Laddersin tuotteiden laatu varmistetaan?

”Ruotsin RISE-tutkimuslaitos testaa tuotteitamme säännöllisesti tyyppihyväksyntää varten vallitsevien normien mukaisesti. Teemme myös omia säännöllisiä testejämme, joita RISE valvoo, sen varmistamiseksi, että kaikki tuotteemme täyttävät lupaamamme korkeat standardit. Meille kaikessa on kyse yhdestä ja samasta asiasta: sinun tulee aina voida olla varma siitä, että asetamme turvallisuutesi etusijalle joka askeleella.”

Tietoa Wibe Laddersista - Liiketoimintajohtaja Johan Fräjdin
Tietoa Wibe Laddersista - Standardit ja hyväksynnät

Kestävän kehityksen standardi

Wibe Ladders on sitoutunut tarjoamaan käyttäjäystävällisiä laatutuotteita asiakkaillemme ja loppukäyttäjillemme. Wibe Ladders on sertifioitu seuraavien standardien mukaan:

  • SE-EN ISO 9001:2015

  • SE-EN ISO 14001:2015

Koko organisaatiossa sovellettavien ISO-standardien käyttö tukee pyrkimystämme alentaa jatkuvasti kustannuksia, tehdä jatkuvia parannuksia ja viime kädessä täyttää asiakkaiden tarpeet ja ylittää odotukset. Lisäksi se tukee aitoa sitoumustamme toimia vastuullisesti ympäristömme suhteen ja edistää kestävää tulevaisuutta.

Wibe Ladders – osa Hultafors Groupia

Wibe Ladders on ollut osa Hultafors Groupia vuodesta 2007 lähtien. Hultafors Group koostuu brändeistä kuten Hultafors, Snickers Workwear, Solid Gear Footwear ja Hellberg Safety. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen tuotevalikoiman, johon ammattilaiset voivat luottaa kaikissa tilanteissa, joka päivä.

Hultafors tarjoaa käsityökaluja, kuten taittomittoja, vasaroita, vesivaakoja ja sorkkarautoja, jotka on kehitetty yhdessä ammattikäyttäjien kanssa. Innovatiiviset ja kestävät työvaatteet, kuten työhousut ja työkaluvyöt, saat Snickers Workwearilta. Solid Gear tarjoaa jalkojen suojaksi mukavat työkengät ja turvakengät. Voit välttää melun aiheuttaman kuulon heikkenemisen työpaikalla Hellberg Safetyn avulla. Se on aktiivisen Bluetooth-kuulonsuojauksen edelläkävijä.