Testit ja laatu

Kuinka turvalliset tikkaat voivat olla? Meille turvallisuudella ei ole rajoja. Siksi työskentelemme jatkuvasti kehittääksemme sekä tuotevalikoimaamme että itse tuotantoprosessia. Teemme säännöllisesti testejä ja auditointeja, jotta voimme olla varmoja siitä, että pysyt aina turvassa.

Testit ja laatuTestit ja laatu

Tehtaamme

Meillä on Ruotsin Nässjössä oma tehdas, jossa valmistetaan suurin osan pukeistamme ja tikkaistamme. Siellä pystymme valvomaan tuotteidemme laatua, mutta myös sitä, että ympäristöä ja ihmisiä kohdellaan hyvin. Meillä on ISO 9001 -laatusertifiointi ja ISO 14 001 -ympäristösertifiointi.

Pieni osa valikoimastamme on ulkopuolisten toimittajien valmistama. Käymme säännöllisesti heidän toimipaikoissaan ja teemme auditointeja sen varmistamiseksi, että tuotteemme on valmistettu ympäristöä, ihmisiä ja laatua koskevien vaatimustemme mukaisesti.

Testauslaitos

Tehtaallamme on myös oma testauslaitos, jossa voidaan tehdä sekä staattista että dynaamista testausta. Testiohjelmaamme kuuluvat kuukausittaiset pistotarkastukset sekä tuotannollemme että varastossa oleville tuotteillemme. Dynaamisessa testilaitteistossamme tuotteet voidaan altistaa erittäin kovalle rasitukselle. Tikkaat ja pukit testataan 50 000 toiston jaksoissa 150 kg:n kuormalla. Tehdäksemme koitoksesta vielä vaativamman, testaamme tuotteita myös epätasaisilla pinnoilla. Jotkut PROF+-pukeista joutuvat vieläkin kovempaan käsittelyyn jopa 200 kg:n kuormilla ja 100 000 toistolla.

Tuotekehitys

Kehitämme itse suurimman osan tuotteistamme ja suunnittelemme ne käyttäjää ajatellen. Tämä johtuu siitä, että haluamme varmistaa, että valikoimamme tikkaat, pukit ja telineet ovat parhaita mitä löytyy ja että ne täyttävät vaativimpienkin ammattilaisten vaatimukset. Kun käytät tuotettamme, voit olla varma siitä, että se on läpikotaisin harkittu toimivuuden, ergonomian ja kestävyyden suhteen.

RISE-tyyppihyväksyntä

On olemassa joitakin [lakeja ja määräyksiä] (/oppaat/lait-ja-säännökset/general), jotka koskevat tikkaita ja rakennustelineitä. Teemme parhaamme noudattaaksemme niitä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Useimmat tuotteemme on tyyppihyväksytty nykyisten standardien mukaisesti. Siksi annamme RISEn testata ja tyyppihyväksyä kaikki tuotteemme, jotka kuuluvat standardin piiriin.