Lait ja määräykset

Myymämme tuotteet kuuluvat sekä standardien, lakien että säädöksien piiriin. Standardit – joskus kansalliset, mutta enimmäkseen eurooppalaiset – kattavat tuotteen suunnittelun, mukaan lukien geometriset rajoitukset ja testausrutiinit. Käyttäjänä sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Kun ostat tuotteen Wibe Laddersilta, löydät sen etiketistä RISE-symbolin, joka kertoo, että se on kolmannen osapuolen testauslaitoksen sertifioima asiaankuuluvan standardin mukaisesti.

Työmääräykset tai työlait kattavat tuotteen käytön. Ne saattavat olla lukemisen arvoisia, koska niissä on pohjimmiltaan kyse vain yhdestä asiasta, sinun turvallisuudestasi. Ne varmistavat, että pääset töistä kotiin yhtenä kappaleena. Työmääräykset vaihtelevat maittain. Ne voivat myös olla erilaisia riippuen siitä, oletko yksityishenkilö vai ammattilainen, tai jopa riippuen ammatistasi. Paikallisilta verkkosivustoiltamme saat lisätietoja oman asuinpaikkasi säännöistä ja määräyksistä. Jos haluat yleisluontoisemman englanninkielisen yhteenvedon, jatka lukemista.

Tikkaat

Tikkailla työskennellessään ammattilaisen on noudatettava tiettyjä turvallisuusohjeita ja -määräyksiä. Ne vaihtelevat maittain ja niitä säätelevät ensisijaisesti kansalliset tai paikalliset työmääräykset tai työlainsäädäntö.

Telineet

Telineemme ovat aina testattuja ja hyväksyttyjä. Telineellä työskentelyyn liittyy kuitenkin lakeja, säädöksiä ja standardeja, jotka tulee ottaa huomioon.

Tyyppihyväksyntä

Jos olet kiinnostunut tyyppihyväksynnöistä ja säännöistä, jotka koskevat tuotteidemme kehittämistä, lue lisää täältä.