Työskentely telineellä

Telineet – YksityiskohdatTelineet – Yksityiskohdat

Telineillä työskennellessään ammattilaisen on noudatettava tiettyjä turvallisuusohjeita ja -määräyksiä. Ne vaihtelevat maittain ja niitä säätelevät ensisijaisesti kansalliset tai paikalliset työmääräykset tai työlainsäädäntö.

Jotkut asiat pitävät paikkansa ainakin useimmissa Euroopan maissa.

  • Telineen on oltava tyyppihyväksytty. Sinun ei tarvitse huolehtia asiasta, sillä me varmistamme, että tuotteemme täyttävät aina lain vaatimukset.
  • Joillakin työmailla edellytetään tiettyjen alan standardien noudattamista.
  • Myymämme telineet tulee aina koota asennusohjeiden mukaisesti.
  • Eurooppalainen telinestandardi EN 1004-1 säätelee telineiden suunnittelua ja testausta. Olemassa on myös joitain yleisiä ohjeita telineiden rakentamiseen ja käyttöön, mutta suurin osa niistä sisältyy asennusohjeisiimme. *

Työskentely kotona

Jos käytät telinettä kotona, sen käyttöön ei yleensä sovelleta erityisiä sääntöjä, mutta suosittelemme, että noudatat samoja sääntöjä kuin ammattilaiset. Niiden tavoitteena on pitää sinut turvassa.

Jos palkkaat kotiisi ammattilaisen, tilanne voi olla hieman erilainen. Jos lainaat hänelle välineitäsi, sinun vastuullasi voi olla varmistaa, että ne ovat turvallisia ja hyväksyttyjä. Tarkista kansalliset säännöt ja määräykset.

Jälleenmyyjät

Jälleenmyyjille tärkeintä on tietää se, että useimmissa Euroopan maissa laki edellyttää myytävien rakennustelineiden olevan tyyppihyväksyttyjä. Niin kauan kuin myyt rakennustelineitämme, sinun ei juurikaan tarvitse kiinnittää huomiota asiaan. Me varmistamme, että tuotteemme täyttävät aina lakisääteiset vaatimukset.

Opas sopivan tuotteen valintaan voi olla hyödyllinen.