Valitse oikea työskentelytaso

Työtaso on monipuolinen työväline, jota voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, kuten huolto-, maalaus-, asennus- ja varastotyöhön.

Työtelinevalikoimamme ja työtehtävään sopivan mallin valitseminen.Työtelinevalikoimamme ja työtehtävään sopivan mallin valitseminen.

Työskentelytaso tarjoaa reilummin tilaa, paremman putoamissuojauksen ja enemmän vakautta kuin tavalliset tikkaat. Neljällä sivulla oleva putoamissuoja antaa turvaa ja mahdollistaa työskentelyn molemmilla käsillä.

Suuri taso ja tukeva putoamissuoja antavat tilaa liikkumiseen ja tukevat tasapainoa, jolloin voit keskittyä tehtäviisi ja työskennellä tehokkaammin. Työtaso on myös hyvä vaihtoehto telineille. Sitä on esimerkiksi helpompi käyttää, koska se ei vaadi asennusta.

Työtasomme

Voit valita 3 erilaisesta mallista. HAP- ja WP-mallit perustuvat samaan kevyeen alumiinirakenteeseen ja TMR-työtaso tukevaan teräsrakenteeseen. Valitsetpa minkä mallin tahansa, saat luotettavan työkalun, jossa on kookas taso ja tukeva putoamissuoja neljällä sivulla.

WP-työtaso

WP – Kevyt ja ketterä työtaso

WP on kevyin mallimme. Alumiinirakenne tekee siitä vankan, mutta helposti käsiteltävän.

Korkeussäädettävä HAP-työtaso

HAP – Korkeussäädettävä työtaso

HAP-mallin korkeutta voi säätää, mikä tekee siitä hyvin joustavan ja käytännöllisen monissa eri tilanteissa. Löydät aina hyvän työasennon, minkä ansiosta voit keskittyä työtehtäviisi.

TMR-työtaso

TMR – Vankka ja vakaa työtaso

TMR perustuu todella vankkaan teräsrakenteeseen. Syvät askelmat ja miellyttävä kaltevuus tekevät työstä sekä turvallisempaa että mukavampaa.

Työtasojen monet edut

  • Kahdet pyöräsarjat ja kompakti ja kevyt alumiinirakenne tekevät HAP- ja WP-malleista erittäin helposti siirrettäviä ja kuljetettavia – sekä kokoon taitettuina että auki.
  • Miellyttävä ja turvallinen kiivetä. Loivempi kaltevuus ja 110 mm syvät askelmat tekevät TMR-mallista erityisen turvallisen ja mukavan kaikille, jotka kiipeilevät paljon ylös ja alas.
  • Työskentely sopivalla korkeudella. Työtasojamme on saatavana yhteensä yhdeksässä eri tasokorkeudessa 1–3 metrin välillä.
  • Kookkaat työtasot. Kaikissa kolmessa mallissa on tukeva teräksinen työtaso. Saat vakaan pinnan seisomiseen ja runsaasti tilaa liikkua, jotta voit työskennellä tehokkaasti.
  • Korkeussäädettävä taso tuo joustavuutta. HAP-mallin korkeutta voi säätää 1,1 ja 2 metrin välillä, mikä tekee siitä hyvin joustavan ja käytännöllisen monissa eri tilanteissa. Löydät aina hyvän työasennon, minkä ansiosta voit keskittyä työtehtäviisi.
  • Kaikissa työtasoissa on putoamissuoja neljällä sivulla, mikä takaa turvallisemman työskentelyn ja hyvän tuen.
  • HAP ja WP ovat kokoontaitettavia, mikä helpottaa kuljetusta ja varastointia.

Hyväksytty standardin EN 131-7 mukaisesti.

Standardi EN 131-7 asettaa vaatimuksia vakaudelle, putoamissuojan kyvylle kestää suuria kuormia sekä tason ja jalkalistojen koolle.

Bra arbetsmiljöval

Kaikki työtasot – HAP, WP ja TMR – täyttävät ruotsalaisen Bra arbetsmiljöval -merkin vaatimukset, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat hyvä valinta turvalliseen työskentelyyn. Tämä koskee kaikkia työtason korkeuksia.


Tutustu työskentelytasoihin