Kattava telineratkaisu

Wibe Laddersin telinevalikoima on kehitetty ankaraan pohjoismaiseen ilmastoon ja suunniteltu sekä turvallisuutta että helppokäyttöisyyttä ajatellen. Täydellisten pakettiratkaisujemme ansiosta telineiden ostaminen on helpompaa kuin koskaan.

Valitse oikea teline. Kattava telineratkaisu.Valitse oikea teline. Kattava telineratkaisu.

Jokaiselle korkeudelle on täydellinen pakettinsa, joka on helppo tilata: hintaan sisältyy kaikki mitä tarvitset työskennelläksesi turvallisesti ja sääntöjen mukaisesti. Saat esimerkiksi jalkalistoja, jalustoja ja tasoja kahden metrin välein. Tämä tekee rakentamisesta turvallisempaa ja helpottaa osien viemistä seuraavalle tasolle (vastapaino tilattava erikseen). Kaikkia osia on saatavana myös varaosina, joten voit aina hankkia uuden osan, jos jokin vaurioituu käytön tai kuljetuksen aikana.

Telineet – Helppo käsitellä

Viisi mallia

Valikoimaamme kuuluvat vankat ja liikuteltavat rakennustelineet, porrastornit ja asennustelineet. Niiden kaikkien kuormaluokka on 3 ja ne on valmistettu samojen korkeiden lujuus- ja vakausvaatimusten mukaisesti. Tuotteen valinta riippuu siitä, kuinka raskasta työ on ja tehdäänkö sitä korkealla vai matalalla, sisällä vai ulkona ja lyhyempiä vai pidempiä aikoja.

Porrasteline

Porrasteline on paras vaihtoehto pitkäkestoiseen tai erittäin korkealla tehtävään työhön, ja kun telineellä on kannettava painavia tai vaikeasti käsiteltäviä tarvikkeita. Vakaat ja syvät portaat helpottavat kulkua ylös ja alas telineellä. Ison luukun ansiosta läpikulku käy vaivattomasti. Tason korkeus on enintään 12 metriä sisällä ja 8 metriä ulkona.

Rakennusteline

Rakennusteline on hyvä valinta erittäin korkealla työskentelyyn. Saatavana on leveämpi malli (RT 1400), joka tarjoaa enemmän vakautta ja liikkumistilaa, sekä kapeampi malli (RT 750) ahtaissa paikoissa työskentelyyn ja kätevään kuljetukseen. Tason korkeus on enintään 12 metriä sisällä ja 8 metriä ulkona.

Asennustelineet

Asennusteline on hieman yksinkertaisempi vaihtoehto. Sillä ei pääse yhtä korkealle, ja sitä tulisi ensisijaisesti käyttää kovilla ja tasaisilla pinnoilla. Asennustelineet ovat kompaktin kokoisia, minkä ansiosta niitä on helppo kuljettaa. Kokoontaitettava alakehys helpottaa kokoonpanoa. Alimmalla korkeudella tarvitaan vain kehys, renkaat ja taso.

Kätevä ja helppokäyttöinen

Olemme käyttäneet paljon aikaa sellaisten pienten yksityiskohtien hiomiseen, jotka tekevät telineistä mukavia ja helppoja käsitellä. Käpälälukituksen pistoolikahvassa on tilaa kahdelle sormelle, mikä antaa lisää voimaa. Iskunkestävä käpälälukitus ei pääse lukittumaan vahingossa.

Eri sivutuissa on värikoodit, joiden avulla ne on helppo erottaa toisistaan. Pyörien jarrut sekä runkojen, tasojen ja luukkujen lukot ovat myös värikoodattu, joten ne on helppo löytää ja muistaa lukita.

Tason sivuprofiilit on muotoiltu siten, että niistä saa hyvän otteen. Se helpottaa niiden nostamista ja kantamista.

1 / 7

Vakaa ratkaisu korkeisiin rakennelmiin

ST- ja RT-mallimme on varustettu tukevilla ja korkeussäädettävillä 200 mm:n renkailla ja vankoilla kiinnikkeillä, jotka ulottuvat ylös rungoissa. Se antaa rakennustelineelle vankan perustan ja lisävakautta, vaikka työskentelisit todella korkealla.

Telineet on myös tuettu vinojäykisteillä kunkin 2 metrin runko-osan välillä. Tämä lukitsee osat yhteen ja vakauttaa telinettä.

Telineet – Vakaa ratkaisu korkeisiin rakennelmiin

Tyyppihyväksytty

Kaikki mallit on tyyppitestattu AFS 1990:12- ja 2013:4 -asetuksen mukaisesti ja hyväksytty eurooppalaisen standardin EN 1004, kuormitusluokan 3 mukaan, joka on korkein mahdollinen luokitus liikkuvalle telineelle.


Tutustu telineisiin