Valitse sopivat vapaasti seisovat tikkaat

Vapaasti seisovien tikkaiden valinta riippuu tehtävästä, työskentelykorkeudesta ja työn kestosta. Tässä oppaassa käymme läpi suosituimpien vapaasti seisovien tikasmalliemme edut.

Turvallisuutta ja mukavuutta matalissa korkeuksissa

Vapaasti seisovat tikkaat ovat erinomainen apuväline niin työssä kuin kotonakin. Ne ovat juuri sopivat työskentelyyn hieman korkeammalla. Tikkaat ovat mukautuvat ja helposti kokoontaitettavat, mikä tekee niistä helpot kantaa ja säilyttää.

Tasotikkaamme on suunniteltu niin turvallisiksi ja käytännöllisiksi kuin mahdollista. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että niissä on leveät liukumattomat askelmat, jotka on liitetty järeillä kiinnikkeillä sivuprofiileihin. Joissakin malleissa on hylly, jolla voit pitää työkaluja ja muita tarvikkeita. Vakaus ja kestävyys on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme taata tikkaidemme turvallisuuden ja pitkän käyttöiän. PROF+-tasotikkaat ovat parhaat tähän saakka valmistamamme tikkaat. Tikkaat valmistetaan edistyksellisestä kuusikulmaisesta maalatusta alumiiniprofiilista, joka kestää suurta kuormitusta huojumatta. Lisäksi askelmissa on kaksinkertaiset kiinnikkeet, jotka tekevät niistä erittäin kulutusta kestäviä ja takaavat todella pitkän käyttöiän.

Vapaasti seisovia tikkaita on kaikissa kolmessa tuotekategoriassamme: PROF+, PROF ja BASE. Lue lisää kategorioista täältä.

Tukeminen ja ankkurointi

Yli 2 metriä korkeat vapaasti seisovat tikkaat, joissa on taso, tulee tukea riittävän turvallisuustason saavuttamiseksi. Varusta tikkaasi asianmukaisilla turvavarusteilla, niin työ käy turvallisesti ja tehokkaasti.

Tasotikkaat 200P

PROF+-tasotikkaat 200P ovat tulosta 90 vuoden innovatiivisesta tikasvalmistuksesta ja ne lanseerattiin Wibe Laddersin 90-vuotisjuhlan yhteydessä. Ne ovat vankat, mutta helppokäyttöiset premium-tikkaat, joiden rakenteessa yhdistyvät toimivaksi todettu tekniikka ja uudet innovaatiot. Mielestämme ne ovat luultavasti parhaat koskaan suunnitellut tikkaat.

200P-tikkaat on valmistettu kokonaan metallista ja niissä on säteittäin niitatut kiinnikkeet. Se takaa erinomaisen kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Sivuprofiilit ja hylly on myös pintakäsitelty käsien, vaatteiden ja ympäristön tahriintumisen estämiseksi.

Tikkaiden erittäin suuri työtaso antaa runsaasti tilaa tehokkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn kaikissa korkeuksissa. Turvallisuuden lisäämiseksi jokaisessa askelmassa on kahdensuuntainen liukumisen esto ja erittäin syvät askelmat. 200P-mallissa on taitettava käsijohteet, jotka suojaavat käyttäjää putoamiselta kolmelta työtason sivulta. Kuljetuksen ja varastoinnin helpottamiseksi käsijohteet taittuvat alas.

Tilava hylly on valmistettu kestävästä metallista. Sen lisäksi, että hylly on pintakäsitelty tahrojen estämiseksi, se on suunniteltu myös ruuvitaltan ja muiden usein käytettyjen työkalujen säilyttämiseen.

Tasotikkaat 55P

Tasotikkaat 55P

Olemme suunnitelleet PROF-tasotikkaat 55P ammattilaisten raskaaseen jokapäiväiseen työhön. Tikkaiden hylly, työtaso ja sivutuet ovat metallia, mikä tekee mallista vankan, vakaan ja käyttöiältään pitkän.

Järeiden alumiiniprofiilien ja liukuesteiden ansiosta 55P-tikkaiden malli on todella vahva. Metallinen työtaso ja alumiinihylly on ruuvattu suoraan sivuprofiileihin parhaan mahdollisen kestävyyden saavuttamiseksi. Muotoilu minimoi myös tikkaiden jouston, joten saat tukevan asennon ja voit keskittyä työtehtävääsi.

55P-malli on täydellinen valinta jokaiselle, joka haluaa monipuoliset ja luotettavat tikkaat erilaisiin tehtäviin.

Tasotikkaat 44P

Tasotikkaat 44P

PROF-tasotikkaat 44P ovat täydellinen valinta jokaiselle, joka haluaa kevyet tikkaat ammattikäyttöön. 44P sopii huoltoteknikoille, sähköasentajille ja muille ammattilaisille, joiden on liikuteltava tikkaita usein.

44P-tikkaissa on yksinkertaisempi muotoilu verrattuna 55P-malliin: ohuemmat profiilit, hylly UV-kestävää ja iskumodifioitua polypropeenia ja alusta lasikuituvahvisteista polymeeriä.

Innovatiivinen FDS-kiinnitystekniikka vakauttaa rakennetta, minimoi jouston ja takaa erittäin pitkän käyttöiän.

Tasotikkaat portaisiin, porrastikkaat 55S

Porrastikkaat 55S

PROF-tasotikkaat 55S ovat joustavat porrastikkaat työskentelyyn portaissa ja epätasaisilla alustoilla. Innovatiivinen kiinnitystekniikka FDS-ruuveilla vakauttaa rakennetta, minimoi jouston ja takaa erittäin pitkän käyttöiän. Kaikkia neljää sivuosaa voi säätää yksitellen vakaan tuen ja työn turvallisuuden varmistamiseksi.

Korkealle sijoitetulla hyllyllä työkalut pysyvät aina käden ulottuvilla ja yhdessä sivuprofiilien kanssa se tarjoaa käyttäjälle erinomaista tukea ja tasapainoa.

Suuri taso ja syvät askelmat varmistavat sen, että käyttäjä voi aina seistä mukavasti. Anodisoitu alumiini auttaa minimoimaan käsien ja vaatteiden tahraantumisen.

Bra arbetsmiljöval

Bra arbetsmiljöval on ruotsalainen merkintä turvalliselle työskentelylle korkealla. Merkki tarkoittaa sitä, että tikkaat täyttävät Ruotsin kansallisen rakentajien turvallisuusryhmän (Riksbyggarnas säkerhetsgrupp) laatimat vaatimukset työtapaturmien vähentämiseksi.

Tikkaistamme 55P (enintään 5 askelmaa) ja 90P ovat saaneet Bra arbetsmiljöval -merkin, eli ne ovat hyvä valinta turvalliseen työskentelyyn.

FDS-ruuvit (Flow Drilling Screws)

Useimmat tikkaat eivät kulu kiipeämisen, vaan muun käsittelyn takia. 55P- ja 44P-mallit on koottu FDS-tekniikalla (Flow Drilling Screws), mikä takaa koko tikasrakenteelle paremman vakauden ja pidemmän käyttöiän.

Innovatiivinen kiinnitystekniikka FDS-ruuveilla vakauttaa rakennetta, minimoi jouston ja takaa erittäin pitkän käyttöiän.

Tyyppihyväksytty voimassa olevien standardien mukaan

Ruotsin tekninen tutkimuslaitos SP testaa kaikki tuotteemme tyyppihyväksyntää varten nykyisten standardien mukaisesti. Lisäksi teemme myös omia säännöllisiä testejämme SP:n valvonnassa, jotta voimme olla varmoja siitä, että kaikki tuotteemme täyttävät niille asettamamme korkeat standardit.

Tikkaat on tyyppitestattu SPCR064:n mukaan ja hyväksytty ruotsalaisen SS 2091 -standardin version 4 ja standardin EN 131 mukaisesti. Kannettavien tikkaiden sertifiointinumero on P102 102.


Tutustu tasotikkaisiin