Safety in every step

Wibe Ladders on Pohjoismaiden johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen tikkaiden, pukkien ja telineiden valmistaja. Laatu ja turvallisuus ovat etusijalla kaikessa, mitä teemme, tuotekehityksestä ja tuotannosta tikkaiden turvallisuuden parantamiseen työpaikalla. Siten voit luottaa jokaiseen askelmaan.

Kaikki mitä teemme, perustuu laatuun ja turvallisuuteen, aina tuotekehityksestä ja tuotannosta toimitukseen ja tikkaiden turvallisuuden parantamiseen työpaikalla. Voit luottaa siihen, että ajattelemme turvallisuutta joka askeleella.

Wibe Ladders on osa Hultafors Groupia, joka tarjoaa laajan valikoiman premium-tuotteita ammattilaisille, joiden on oltava aina askeleen edellä. Tämän selustan turvin voimme laajentaa mahdollisuuksiamme ja siirtyä seuraavaan tavoitteeseemme: olla johtava tuotemerkki ja tarjota turvallisuutta joka askeleella.

"Kaikki mitä teemme perustuu turvallisuuteen ja laatuun, ja nyt alkaa pidempi lause"

Kaupallinen johtaja Robert Agerskog kertoo periaatteistamme ja lupauksestamme: turvallisuuden painottamisesta joka askeleella.

”Kun ostat tikkaat Wibe Laddersilta, voit olla varma yhdestä asiasta: jokainen kiinnitys, jokainen materiaali ja jokainen ratkaisu on tutkittu pienintä yksityiskohtaa myöten, ja ne on suunniteltu huolellisesti varmistamaan sinun turvallisuutesi. Tämä pätee koko kattavaan valikoimaamme tukevista työpukeista ja rakennustelineistä palo- ja pelastustikkaisiimme. Tarjoamme turvallisuutta joka tasolla.”

Deserunt amet in officia sit minim culpa ut reprehenderit mollit. Qui duis sunt irure dolor aute incididunt reprehenderit

Faktarutakomponent

Nimi

Petter Gantelius

Ammatti

Ikkunapuuseppä/restauroija

Kotipaikka

Ystad, Ruotsi

Jotakin

Wibe Ladders on sitoutunut tarjoamaan käyttäjäystävällisiä laatutuotteita asiakkaillemme ja loppukäyttäjillemme. Wibe Ladders on sertifioitu seuraavien standardien mukaan:

Instagram tai muu linkki

@gantelius_fonsterhantverk

Mitä turvallinen työskentely on?

”Turvallinen työskentely on pohjimmiltaan sitä, että valitaan oikeat välineet oikeaan työhön. Onko tarkoitus työskennellä matalalla vai vähän korkeammalla? Onko tärkeintä turvallisuus noustessa ja laskeutuessa korkealta? Olemme ottaneet huomioon jokaisen mahdollisen korkealla työskentelyyn liittyvän skenaarion kehittäessämme tuotteitamme.”

Kuinka Wibe Laddersin tuotteiden laatu varmistetaan?

”Ruotsin RISE-tutkimuslaitos testaa tuotteitamme säännöllisesti tyyppihyväksyntää varten vallitsevien normien mukaisesti. Teemme myös omia säännöllisiä testejämme, joita RISE valvoo, sen varmistamiseksi, että kaikki tuotteemme täyttävät lupaamamme korkeat standardit. Meille kaikessa on kyse yhdestä ja samasta asiasta: sinun tulee aina voida olla varma siitä, että asetamme turvallisuutesi etusijalle joka askeleella.”

Luettelon otsikko

 • Luettelo
 • Luettelo
 • Luettelo
 • Luettelo
 • testi
 • steti
Siirry tänneicon
 • Suurempi luettelo ilman otsikkoa
 • Luettelo
 • Luettelo
 • testi
 • test2

Numeerinen luettelokomponentti

 1. Wibe Ladders on sitoutunut tarjoamaan käyttäjäystävällisiä laatutuotteita asiakkaillemme ja loppukäyttäjillemme. Wibe Ladders on sertifioitu seuraavien standardien mukaan:
 2. Wibe Ladders on sitoutunut tarjoamaan käyttäjäystävällisiä laatutuotteita asiakkaillemme ja loppukäyttäjillemme. Wibe Ladders on sertifioitu seuraavien standardien mukaan:
 3. Wibe Ladders on sitoutunut tarjoamaan käyttäjäystävällisiä laatutuotteita asiakkaillemme ja loppukäyttäjillemme. Wibe Ladders on sertifioitu seuraavien standardien mukaan:
 4. testi